Afscheid Borrie en we gaan de studio in

Het is al even geleden dat je wat van ons gehoord hebt. We zitten absoluut niet stil en hebben grootse plannen. Ondertussen is er veel gebeurd 'achter de schermen'. Hier een kleine update.

Ten eerste wat minder positief nieuws. Martijn heeft helaas besloten om niet met Die Vers door te gaan. Daarover kan hij zelf het best wat vertellen:

"Fans, Vrienden, Luisteraars en Lezers,
Waar begin je als je zegt dat je stopt?
Het voelt alsof ik het met 6 gasten tegelijkertijd heb uitgemaakt, en geloof me, dat valt niet mee.
Maar dit is wel wat ik moest doen om dicht bij mezelf te blijven; Ik ben gestopt met Die Vers.
We hebben 5 super toffe jaren gehad waarin we een mooi repertoire hebben opgebouwd en een heleboel shows hebben gespeeld, op vaak hele bijzondere locaties. Daar kijk ik dan ook dankbaar en trots op terug!
We hebben samen prachtige herinneringen gemaakt en die hoop ik nog vaak op te halen, met de band en met jullie. Ik weet zeker dat ik het ga missen, gekkigheid bij optredens, chillen in de oefenruimte en gewoon om er bij te horen.
Tot een volgend optreden, dan kom ik vast even kijken 😉
Was getekend, Borrie oftewel Martijn"

Wij weten ook zeker dat we Borrie gaan missen en wensen hem dan ook het allerbeste!

Gelukkig hebben wij ook wat positiefs te melden: we gaan weer de studio in! Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan nieuwe tracks. Komend weekend is het moment om deze op tape te gaan zetten. We kunnen niet wachten om alles aan jullie te laten horen bij een van de hopelijke vele shows in 2020! Nog even geduld dus, binnenkort zijn we weer in de 'buitenwereld' te bewonderen.
Houd onze socials in de gaten voor alle laatste updates omtrent de opnames en alle overige avonturen die op ons pad komen.

dinsdag 12 november 2019, 12:57 Bert Hekman